Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comerţul online a crescut cu 40%; presiune pe lanţurile de aprovizionare

Odată cu schimbarea obiceiurilor de consum, accentuate şi de pandemia actuală, comerţul online a înregistrat o creştere de 40%. Acest lucru a pus însă presiune pe centrele de logistică, companiile de transport/curierat, lanţurile de aprovizionare, producători şi nu numai.

În plină criză sanitară, furnizorii nu şi-au permis extinderea spaţiilor de producţie şi depozitare, fiind nevoiţi să îşi optimizeze suprafeţele de lucru existente, flota de echipamente, intralogistica, precum şi procedurile de lucru. Manipularea de mărfuri în depozitele din Romania este realizată cu stivuitoare cu furci frontale, electrice, diesel sau GPL, transpaleţi cu ridicare la mică sau mare înălţime, utilaje de remorcare şi remorci. În timp însă, costul de întreţinere al acestora ajunge să-l depăşească pe cel de achiziţie.

În aceste condiţii, furnizorii de echipamente de manipulat vin în sprijinul clienţilor cu pachete complete de servicii, care au ca scop menţinerea disponibilităţii utilajelor şi fluxuri logistice neîntrerupte. Astfel, Still România oferă pachete after-sales pentru întreţinerea echipamentelor, avantajoase prin costul fix lunar şi uşor de bugetat. Clienţii au siguranţa că reparaţiile şi întreţinerea se efectuează numai cu piese de schimb originale, a căror disponibilitate este garantată pentru cel puţin 12 ani. Depozitele beneficiază de siguranţă, iar procedurile de operare decurg fără întreruperi. De asemenea, pachetul Still Plus asigură integral echipamentele, oferindu-le protecţie împotriva accidentelor, erorilor de funcţionare, lipsei de apă /ulei/lubrifiant, scurtcircuitului/curentului-tensiunii în exces, defectării echipamentelor de siguranţă, focului, fulgerelor, exploziei şi furtunii.

Articole similare

Ad