Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trailerele Faymonville, tot mai apreciate de transportatorii polonezi

Semiremorcile extensibile MultiMAX cu 2+2 axe și cu nișă pentru roțile echipamentelor încărcate sunt folosite din ce în ce mai mult în Polonia, fiind apreciate pentru flexibilitatea în operare și înălțimea optimizată, cu respectarea tuturor cerințelor legale referitoare la dimensiunile maxime admise și a distribuției încărcăturii.

Gama MultiMAXX include modele cu 2-10 axe, de până la 36 m, cu bară centrală telescopică, și se caracterizează prin sarcina utilă mare pe care o oferă, fiind deci o soluție economică, nu doar flexibilă. Iar gama joasă MegaMAXX include un gât de lebădă detașabil, o platformă coborâtă și un boghiu cu 1-5 axe. În plus, un dolly cu 1-2 axe poate fi încorporat între tractor și gâtul de lebădă dacă este nevoie de capacitate suplimentară de transport și de o distribuție optimă a încărcăturii.

Aceste trailere sunt folosite pentru transportul unei game diverse de încărcătoare și excavatoare, iar unul dintre operatorii cei mai importanți din Polonia, Lew Trans, a achiziționat de curând un MultiMAXX jos cu trei axe, folosit în special în combinație cu un autotractor Scania în configurație de top și cu aspect exclusivist.

Articole similare

Ad