Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cost/km cu 10% mai mic pentru Girteka datorită RINGTREAD Energeco+

Girteka Logistics este clientul dealerului RINGTREAD Energija și se declară foarte mulțumită de tehnologia de reșapare a anvelopelor Energeco+, despre care arată că reduce cu circa 10% costul/km. RINGTREAD Energeco+ pentru axa motoare a camioanelor care merg pe distanțe lungi are rezistență scăzută la rulare, deci scade consumul de carburant, și durată mare de viață.

În ultimii doi ani Girteka a investit mult în tehnologie de ultimă oră pentru a măsura și analiza performanța camioanelor și a îmbunătăți eficiența flotei. Datorită acestui studiu, sistemul de monitorizare îi oferă control complet asupra duratei de viață a anvelopelor și asupra performanței lor, permițându-i să aleagă cele mai eficiente pneuri pentru vehiculele sale.

Compania de transport are o flotă modernă, prietenoasă cu mediul, constând din 3.300 de camioane și 3.500 de semiremorci înmatriculate în Lituania și Rusia, care face anual peste 770.000 de livrări de diverse produse, de la înghețată la electronice și de la pește proaspăt la farmaceutice.

Articole similare

Ad