Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Bus şi Indcar vor colabora pentru producţia noii game urbane Daily Access

Iveco Bus şi carosierul spaniol Indcar au încheiat, la sfârşitul lui martie, un acord pentru fabricarea noii game de microbuze urbane, denumită Daily Access.

Acest acord include fabricarea de către Indcar a tuturor modelelor urbane de microbuze construite pe șasiul Daily sau prin transformarea constructivă a utilitarelor, care vor fi comercializate de Iveco Bus pe toate piețele europene.

Primele livrări vor avea loc la începutul anului 2022.

Cu acest acord de fabricație, Indcar consolidează cooperarea strategică cu Iveco Bus, cu care colaborează de mulţi ani, și își continuă angajamentul strategic pentru consolidare, creștere și specializare în gama de microbuze.

„Suntem încântați de viitoarea gamă Daily Access, care extinde portofoliul nostru pe segmentul urban. Noile modele combină expertiza Indcar cu calitățile cheie care formează ADN-ul gamei Daily, inclusiv expertiza Iveco Bus în domeniul tehnologiei de propulsie pe gaz natural”, a declarat Gauthier Ricord, directorul Iveco Bus Light Business Line.

Industrial Carrocera Arbuciense (Indcar), fondat în 1888, este specializat în caroseria microbuzelor și midibuzelor urbane, turistice și școlare. În prezent, grupul Indcar are două unități de producție, în Arbúcies (Spania) și Brașov (România), și birouri comerciale proprii în Italia și Franța.

Articole similare

Ad