Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni câștigă Recircle Award pentru sustenabilitate

La ediția inaugurală a premiilor Recircle, Marangoni a fost proclamat câștigător la categoria „Best Tire Retreader“. Acest premiu special a fost disputat de unii dintre cei mai importanți jucători din sectorul global de reșapare. „Este un mare privilegiu să fii considerat printre cei mai buni resapatori de anvelope din lume. Pentru noi, acest lucru înseamnă că toți clienții și partenerii noștri din Europa, America, Africa și India sunt câștigători”, a spus Giuseppe Marangoni, vicepreședinte al Marangoni, la atribuirea premiului internațional de sustenabilitate.

La primirea acestei recunoașteri prestigioase, președintele grupului Marangoni, Vittorio Marangoni, a declarat: „Fiecare pas din lanțul de aprovizionare al reșapării anvelopelor, de la dezvoltarea materialelor până la procesul real de fabricație a reșapării, își păstrează provocările și complexitatea. Anvelopa reșapată este doar ultimul pas, dar este cea care pune totul împreună pentru a satisface diferitele nevoi ale pieței. Recunoaşterea de cel mai bun retreader de anvelope înseamnă că suntem capabili să stăpânim această complexitate și să o folosim în avantajul clienților și partenerilor noștri din întreaga lume.”

Acest premiu are un sens cu atât mai profund în aceste vremuri dramatice, când reşaparea anvelopelor are un rol fundamental în sprijinirea lanțurilor de aprovizionare regionale și locale afectate de pandemie. Astăzi, dar și în viitorul post-Covid, compania se va concentra și mai mult pe conservarea resurselor naturale și reducerea amprentei de carbon. „Compania noastră face economie circulară de mai bine de 75 de ani. Am investit întotdeauna în eficiență și inovație în toate departamentele: de la implementarea noilor tehnologii și utilaje, până la îmbunătățirea produselor noastre finite, materialelor și proceselor de reșapare”, a concluzionat Vittorio Marangoni.

Articole similare

Ad