Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben sărbătorește 90 de ani printr-o inițiativă inedită

De 90 de ani, Raben Group este în continuă mișcare – dezvoltându-se, privind mereu cu îndrăzneală în viitor și căutând noi provocări. Compania își dorește să fie o unitate, care nu numai că va menține lumea în mișcare, ci o va face mai bună și mai ecologică. De aceea, pentru a sărbători aniversarea, toată lumea este invitată să urmeze un tur unic eco2way în Europa și în Septembrie va lansa o platformă de votare pentru proiecte ecologice – proiectul câștigător va primi sprijin financiar.

Raben Group va lansa în septembrie anul acesta o platformă de vot online pentru trei proiecte ecologice, inițiativa câștigătoare urmând să primească sprijin financiar. Compania marchează astfel 90 de ani de existență, eveniment pe care îl aniversează în 2021.

Cu această ocazie, Raben își invită clienții, și nu numai, într-un turneu eco2way în Europa prin intermediul online-ului. Călătoria a început pe 1 aprilie și va dura până la sfârșitul lunii august. „Angajații companiei și entuziaștii ecologici vor juca rolul de ghizi turistici care vor prezenta și vor spune povestea a douăzeci de locuri care sunt expuse riscului din cauza schimbărilor climatice. Puteți urmări întregul tur la www.raben90years.com și pe rețelele sociale ale companiei în toate cele 13 piețe unde Raben își are depozitele“, se arată într-un comunicat al Raben Group. La final, compania va lansa în septembrie o platformă de vot online pentru trei inițiative compensate. Cel care obține cele mai multe voturi va primi o subvenție de la Raben Group. Votarea va continua până la finalul lui noiembrie, iar rezultatele și proiectul câștigător vor fi anunțate în decembrie.

Am realizat multe în acești 90 de ani prin parteneriat și cooperare transparentă cu clienții noștri, ceea ce ne face mândri și, în același timp, gata să facem față unor noi provocări, precum schimbările climatice. Vrem ca generațiile următoare să aibă acces la aceleași resurse pe care le folosim acum. De aceea, cu ocazia aniversării noastre, vrem să vă ducem în extraordinarul turneu ‘Eco2way’ în Europa, unde angajații noștri vă vor arăta locurile care suferă de efectele schimbărilor climatice” Ewald Raben, CEO Raben Group

Inovații

Compania s-a concentrat pe digitalizare la mai multe niveluri, de la procese fizice la robotizarea proceselor de birou folosind RPA (Robotic Process Automation). În domeniul automatizării, implementează soluții IT avansate, cum ar fi platformele care furnizează automat informații clienților și platformele care prezintă ETA (ora estimată a sosirii). În domeniul automatizării și roboticii depozitelor, procesele de implementare includ dispozitive care măsoară transporturile, stivuitoare autonome sau semiautomatizate, precum și brațe „cobotice”, senzori Internet of Things (IoT) și multe alte soluții care sporesc eficiența proceselor de depozitare și transport. În domeniul RPA, trebuie subliniate implementările de roboți software care susțin sau înlocuiesc munca utilizatorilor în anumite aplicații (WMS / TMS / FK) sau la interfața diferitelor sisteme IT.

În interesul siguranței livrărilor în timpul pandemiei și pentru a păstra distanța recomandată între persoanele care participă la livrare, Raben Group a introdus un nou serviciu pentru transporturile de grupaj numit PCD (Picture Confirming Delivery – Confirmarea livrării cu Poză). Acesta constă în confirmarea fără atingere a livrării folosind o fotografie.

Grupul Raben are în prezent peste 150 de sucursale în 13 țări europene, oferă aproximativ 1.200.000 m2 de depozit, are 10.000 de angajați și în fiecare zi expediază peste 8.500 de camioane pe drumurile Europei.

Articole similare

Ad