Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull, un campion al digitalizării

Revista germană Focus Money și Deutschland Test au realizat de curând un sondaj în care au analizat circa 13.000 de companii implicate în digitalizare, tehnologie și inovație, iar la categoria Producători de vehicule Schmitz Cargobull a fost printre „Digital-Champions 2021“.

CEO-ul companiei, Andreas Schmitz, s-a declarat foarte încântat de această distincție, care reflectă importanța pe care producătorul de semiremorci o acordă digitalizării, prin oferirea, de mulți ani, a unor produse și servicii digitale ce garantează disponibilitatea sporită a semiremorcilor și îi ajută pe clienți să respecte cerințele din industria de transport și logistică într-un mod mai eficient, mai fiabil și mai confortabil. Producția industrială nu ar fi posibilă fără digitalizare sistematică, mai arată Andreas Schmitz, și de aceea compania lucrează intens pentru a-și digitaliza și pe mai departe procesele interne și a dezvolta noi modele de afaceri, cu ajutorul informațiilor digitale și al noii tehnologii a informaților.

Prezența online nu numai că garantează capacitatea unei firme de a fi competitivă și modernă, dar constituie și un mod de a gestiona mai bine crizele, cum este cea sanitară din prezent. Și tocmai de acea a fost realizat sondajul „Digital Champions 2021“, de către Institutul pentru Management și Studii Economice IMWF, cu sprijinul științific al Institutului pentru Economii Internaționale din Hamburg, în numele Focus Money și Deutschland Test. Criteriile de înscriere în această competiție au fost starea digitalizării dintr-o companie, tipul de utilizare a datelor digitale (de exemplu, servicii cloud), măsurile de protecție a securității datelor, trainingul și investițiile în competențele digitale ale angajaților și proiectele de digitalizare implementare deja.

Articole similare

Ad