Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Firmele care contractează transport pentru angajaţi ar putea să împartă răspunderea solidar cu operatorii în ceea ce priveşte siguranţa curselor

Video-conferinţă Tranzit cu participarea ITM şi ISCTR

Miercuri, 14 aprilie, între orele 14:30-15:45

Fabricile şi centrele logistice aflate în afara localităţilor sunt principalii beneficiari ai curselor de convenţie, pentru transportul angajaţilor. Foarte mulţi tratează cu superficialitate problema transportului şi solicită de cele mai multe ori preţuri foarte mici, pe care cărăuşii nu le pot accepta decât cu tăieri semnificative de costuri. De regulă, acestea se fac prin compromiterea calităţii şi siguranţei serviciului prestat, prin folosirea unui singur şofer în loc de doi sau prin impunerea unui program mai lung de muncă pentru şoferi.

În aceste condiţii, se pune întebarea oportunităţii schimbării legislaţiei, în sensul în care beneficiarii de transport să poată fi traşi la răspundere solidar cu cărăuşii, dacă se poate demonstra faptul că prin condiţiile şi tarifele impuse în contracte au determinat transportatorii să facă compromisuri de calitate şi siguranţă.

Vă aşteptăm la o dezbatere interesantă, alături de reprezentanţi ai ITM, ISCTR, Sindicatului Şoferilor – „Drumuri Bune” şi ai operatorilor de transport specializaţi pe transport de convenţie.

Fiţi alături de noi miercuri, 14 aprilie 2021, cu începe de la orele 14:30! Vom fi live pe Facebook, pe LinkedIn şi pe canalul nostru de Youtube.

Dacă doriţi să fiţi notificaţi cu privire la video conferinţele organizate de revista Tranzit, vă invităm să vă abonaţi printr-un simplu click!

Articole similare

Ad