Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Agregatul CELSINEO a depășit 200.000 de ore de teste

Din 2017 încoace, mai multe semiremorci frigorifice Krone cu agregat CELSINEO pentru transport la o singură temperatură au trecut prin teste extensive de validare și teste în condiții reale în colaborare cu 20 de transportatori, timp de peste 200.000 de ore, iar rezultatele sunt foarte bune, vehiculele demonstrându-și flexibilitatea, disponibilitatea și eficiența inclusiv prin comparație cu agregatele frigorifice convenționale ale altor producători.

Reamintim că CELSINEO este produs în fabricile Liebherr din Uniunea Europeană, iar vânzarea este asigurată de Krone, astfel încât să se ofere un pachet complet de soluții pentru transport la temperatură controlată, ce include semiremorcă, agregat, Krone Telematics și Krone Fair Care Complete.

CELSINEO este compus din trei module independente de refrigerare, care permit o strategie flexibilă de control și garantează o capacitate continuă de răcire, pentru eficiență maximă și atunci când semiremorca este încărcată complet, și în cazul încărcăturilor parțiale. În plus, agregatul permite în același timp răcirea și dezghețarea, dacă două module sunt în modul răcire și unul în modul dezghețare, ceea ce minimalizează vârfurile de temperatură în timpul ciclurilor de dezghețare, pentru o curbă stabilă a temperaturii ce păstrează mărfurile întotdeauna la valoarea setată.
În timpul fazei de testare, tehnicienii Krone și Liebherr au desfășurat, la rândul lor, numeroase teste pentru a analiza condițiile exacte de transport și a strânge date despre tipul mărfurilor, rută, temperaturi ambientale și condiții meteo, ambalarea mărfurilor, fluctuațiile de temperatură, stilul de condus și răspunsul șoferului și al operatoriului.

Unul dintre transportatorii implicați în teste, Karlhubert Dischinger, care folosește circa 100 de semiremorci frigorifice în sudul Germaniei, a testat sistemul timp de șase luni și, deoarece este mulțumit de funcționarea lui, va continua să-l achiziționeze.

Rețeaua de service-uri Krone a fost deja pregătită pentru întreținerea/repararea agregatelor CELSINEO, peste 100 de astfel de centre din Europa fiind deja certificate pentru acest agregat – iar numărul lor crește continuu. Principiul one-stop-shop simplifică întreținerea semiremorcii cu agregat CELSINEO, deoarece ambele pot primi asistență în timpul aceleiași vizite la un service partener Krone, iar datorită folosirii tehnologiei Plug&Play nu mai este nevoie de un tehnician certificat pentru agregatul frigorific. În plus, deoarece circuitul de refrigerare este închis ermetic și nu se folosesc decât cantității foarte mici de lichid de răcire, CELSINEO nu necesită verificări anuale ale scurgerilor, astfel că timpii de imobilizare sunt reduși semnificativ, pentru un transport mai eficient.

Articole similare

Ad