Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Proiect pilot de digitalizare a BASF Coatings

BASF Coatings își digitalizează transportul intern al unităţii de producție din Münster, Germania. Compania chimică a ales expertul elvețian în digitalizare Nexxiot pentru acest proiect pilot care are ca scop transformarea proceselor logistice ale BASF în unele mai transparente și mai eficiente, oferind alerte de îndată ce produsele finite sunt gata de colectare.

Divizia globală BASF Coatings, cu sediul central în Münster, este un furnizor important de materiale pentru acoperire OEM și finisaje auto. Cu o suprafață de peste 400.000 m2, fabrica BASF din Münster este cel mai mare loc de producție din lume pentru acest tip de straturi de acoperire.

Nexxiot a optimizat funcțiile GPS ale hardware-ului și a introdus perimetre vitruale pentru a defini zonele de preluare cu notificări trimise în timp real. Această procedură previne întreruperile îndelungate, accelerează procesele de afaceri și poate fi folosită pentru a îmbunătăți și calitatea produsului. În 2020, divizia de acoperiri a generat vânzări globale de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Articole similare

Ad