Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNH Industrial închide discuțiile cu FAW Jiefang cu privire la vânzarea IVECO

CNH Industrial confirmă printr-un comunicat de presa că a încheiat discuțiile cu FAW Jiefang în legătură cu divizia de business “On Highway” (camioanele Iveco) a companiei și „care continuă să urmărească planurile existente în vederea separării acestor activități în prima parte a anului 2022”.

În comunicatul de presă se mai menționează că „CNH Industrial consideră că există oportunități semnificative pentru a-și dezvolta afacerea On-Highway ca factor de accelerare în implementarea soluțiilor și infrastructurilor pentru transport din ce în ce mai durabil, în conformitate cu ambițiile Acordului Verde al Uniunii Europene”.

FAW Jiehang este unul dintre cei mai mari producători de camioane din China, cu vânzări cumulative de peste 8 milioane de unități în cei 70 de ani de istorie și o valoare de piață de 13,5 miliarde de dolari. FAW a produs primul camion chinezesc în 1956, în prezent oferind șapte game de autovehicule: autotractoare, autoșasiuri, basculante, vehicule specializate, cu propulsie electrică, camionete și autovehicule pentru transport persoane. Producția anuală este de 500.000 de unități, cu venituri anuale de peste 15,5 miliarde de dolari.

Producția se face în mare parte robotizat, compania investind sume importante în cercetare-dezvoltare, pe cinci piloni principali: decarbonizare, electrificare, digitalizare, tehnologia informației și de înaltă calitate.

Articole similare

Ad