Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schaeffler dorește să-și continue creșterea în China

Schaeffler modelează transformarea mobilității în colaborare cu clienții lor și demonstrează acest lucru la Auto Shanghai 2021. Sub sloganul „Soluții de conducere electrificate și inteligente ale Schaeffler”, compania se concentrează pe soluții inovatoare de componente și sisteme, în special pentru piața chineză. Procedând astfel, Schaeffler aduce o contribuție importantă la atingerea obiectivelor climatice globale și la îmbunătățirea sustenabilității mobilității. „Ca lider în domeniul mobilității, suntem pionierii mișcării pentru a avansa în ton cu felul în care se mișcă lumea”, spune Klaus Rosenfeld, director executiv al Schaeffler AG. „Datorită expertizei noastre excelente în producție, suntem partenerul preferat pentru clienții noștri din China și din întreaga lume. Ca furnizor auto și industrial, acest lucru se aplică tuturor domeniilor de mobilitate și tuturor tipurilor de mișcare.”

O modalitate de reducere a emisiilor de CO2 este electrificarea inteligentă și sustenabilă a sistemului de propulsie. Schaeffler va prezenta soluții pentru toate tipurile de electrificare la Auto Shanghai. „Numeroasele nominalizări la toate nivelurile de electrificare arată că Schaeffler funcționează cu succes în domeniul e-mobilității”, spune Matthias Zink, CEO Automotive Technologies la Schaeffler AG.

Producția în serie de motoare electrice pentru module hibride, transmisii hibride și acționări cu axe electrice într-o gamă de aplicații de la 20 la peste 300 kW va începe anul acesta. Baza pentru motoarele electrice produse de Schaeffler este o platformă tehnologică modulară și extrem de integrată. Nivelul ridicat de competență al Schaeffler în producție și tehnologie în ceea ce privește toate componentele sistemelor de acționare electrică este un factor cheie pentru producția de serie. Schaeffler va prezenta, de asemenea, un șasiu rulant, o soluție locală de emisie fără emisii pentru orașele mari, pentru prima dată pe piața chineză. Componentele unității și șasiului sunt reunite în ansambluri compacte care economisesc spațiu, „Schaeffler Intelligent Corner Modules”. Aceste module includ motorul butucului roții, suspensia roții, împreună cu sistemul de suspensie al vehiculului și actuatorul direcției electromecanice. Direcția modulului roții este proiectată ca un sistem electromecanic direcție-prin-fir. Forma aleasă pentru suspensia roții permite un unghi de roată de până la 90o.

Un alt punct culminant sunt plăcile bipolare metalice pentru stivele de pile de combustie, care sunt fabricate printr-o formare și acoperire precisă în domeniul stratului subțire. Aranjate în stive, ele sunt nucleul sistemului de pile de combustie și acolo joacă un rol cheie în generarea hidrogenului și reconvertirea acestuia în energie electrică. În calitate de furnizor auto și industrial, Schaeffler va aduce o contribuție semnificativă la stabilirea cu succes a tehnologiei hidrogenului, cu componente și sisteme inovatoare pentru pile de combustie și electrolizatoare. Schaeffler subliniază acest lucru printr-un acord de cooperare strategică cu Refire, un furnizor important de tehnologie a pilelor de combustie cu hidrogen din China, care a fost semnat la Auto Shanghai. Conform acordului, Schaeffler și Refire vor coopera în domeniile tehnologice cheie ale pilelor de combustie cu hidrogen, cum ar fi plăcile bipolare și sistemele de management termic. Cele două părți vor promova în comun industrializarea pilelor de combustie cu hidrogen.

China a jucat un rol cheie pentru succesul de afaceri al Schaeffler de la intrarea lor pe piață în 1995. În ciuda mediului de piață dificil, Schaeffler a înregistrat o creștere ajustată în funcție de monedă de 8,7% în 2020. China a reprezentat 23,4% din vânzările totale. Klaus Rosenfeld: „China este una dintre cele mai importante piețe și regiuni ale grupului Schaeffler și va deveni cu siguranță unul dintre principalele motoare pentru redresarea economică globală. În calitate de furnizor global de automobile și industriale, dorim să inițieze mișcarea pentru a avansa cum se mișcă lumea. În acest scop, vom continua să investim în China și să contribuim la sprijinirea clienților noștri în creștere și realizarea unei dezvoltări durabile.”

Articole similare

Ad