Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV a depășit borna de 160.000 de puncte de încărcare

DKV Mobility, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și furnizor de soluții inteligente de încărcare pentru mașinile electrice, oferă acum clienților săi acces la peste 160.000 de puncte de încărcare publice din toată Europa.

Pentru a opera această rețea de aprovizionare extinsă, consorțiul Charge4Europe al companiei din Ratingen colaborează cu numeroși operatori de puncte de încărcare și parteneri de roaming din întreaga Europă, arată compania într-un comunicat. Cu DKV CARD +CHARGE, clienții comerciali beneficiază de facturare automată transparentă, dintr-o singură sursă, la încărcare. „Realizarea acestei etape de peste 160.000 de puncte de încărcare în rețeaua noastră de aprovizionare este ceva foarte special pentru noi”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility.

Extinderea rețelei de încărcare DKV este o pârghie importantă pentru furnizorul de servicii de mobilitate pentru a-și sprijini cei peste 250.000 de parteneri contractuali în trecerea la o mobilitate mai ecologică și, prin urmare, pentru a-și atinge obiectivele ambițioase în materie de mediu. DKV își propune să fie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să reducă emisiile de CO2 ale clienților săi cu 30% până în 2030. Mai multe informații sunt disponibile la www.dkv-mobility.com.

Articole similare

Ad