Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton și-a dublat vânzările din Polonia

Piața poloneză a remorcilor și semiremorcilor, ca și cea din întreaga Europă, se recuperează după scăderea adusă în 2020 de pandemie, aspect confirmat de înmatriculările din martie, cu aproape 175% mai mari decât cele din martie 2020. Iar producătorul local de semiremorci Wielton, care are chiar un plan de consolidare a poziției pe piața poloneză, și-a atins obiectivul prin faptul că și-a crescut vânzările cu 132,8% comparativ cu martie 2020, ceea ce este cu atât mai important cu cât fabrica sa din Wieleń furnizează semiremorci și pentru alte țări europene, deci producția a fost și ea în creșțere semnificativă.

Pentru companii din Franța, Marea Britanie, Germania și Polonia exist deja comenzi care acoperă următoarele 3-4 luni, ceea ce-i permite producătorului să privească spre viitor cu optimism și să-și stabilească drept principală prioritate onorarea acestor comenzi, pentru a profita de situația favorabilă de pe piață și de oportunitățile foarte mari de creștere a vânzărilor, datorate faptul că cererea este tot mai mare.

Revenind la Polonia, compania a crescut în primele două luni din 2021 mai puțin decât piața de semiremorci în ansamblul ei, atât din cauză că piața per ansamblu a înregistrat un progres record, cât și pentru că Wielton a trebuit să păstreze capacitate de producție și pentru alte piețe. Dar și-a propus ca vânzările din 2021 din Polonia să fie cu 44% mai mari decât în 2020, obiectiv care se bazează pe creșterea, șase luni la rând, a vânzărilor comparativ cu perioada similară a anului anterior.

Pe de altă parte, pentru că vânzările din Polonia se așteaptă să crească stabil și sustenabil, capacitatea de producție din Wieleń, dar și din alte fabrici din Grup, din Europa Centrală, Rusia, Africa sau Marea Britanie, trebuie și ea să crească.

Articole similare

Ad