Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schwarzmüller a livrat 29 de semiremorci Power Line către KOIMEX

Producătorul austriac a lansat de curând aceste modele pentru transport pe distanțe lungi și ele au fost deja primite foarte bine în Polonia, a treia cea mai are piață europeană din punct de vedere al volumelor de semiremorci vândute. Iar de curând de aici a venit și prima comandă mai importată, de 29 de unități, pentru una dintre companiile de logistică de top, KOIMEX, fondată în 2000 în Swiebodzin, și care activează în industrial alimentară, a mărfurilor periculoase, auto și mecanică, având o flotă de 290 de ansambluri articulate proprii și 200 subcontractate. Compania folosește de mult semiremorci Schwarzmüller și a fost atrasă și de caracteristicile noii game Power Line, cu greutate proprie redusă cu până la 800 kg față de un model cu design standard, din care a comandat 11 Mega (optimizate pentru transport în industria auto) și 18 Cargo.

Semiremorcile Power Line au cadrul gâtului redus de la 150 la 125 mm, ceea ce sporește înălțimea și capacitatea interioare, iar sarcina pe axa stivuitorului estre cu circa 1.700 kg mai mare, ceea ce înseamnă că timpul necesar pentru încărcarea cu stivuitorul scade.

Această livrare din Polonia este foarte importantă pentru Schwarzmüller, deoarece este una dintre piețele pe care le vizează cel mai mult în vederea unei creșteri semnificative a vânzărilor, pornind de la o cotă de 5%, pe care vrea să o dubleze în câțiva ani, așa cum a făcut de curând în Germania. În plus, Polonia este o piață unde transportatorii pun mare accent pe productivitatea vehiculelor, iar niște modele de nișă, cum sunt cele ale Schwarzmüller, se pot bucura de succes.

Articole similare

Ad