Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

5 feluri în care se relaxează șoferii de camion în pauzele obligatorii

Viața de șofer de camion este una care aduce de la sine multe provocări, dar în pauzele obligatorii există și momente în care, pe lângă odihnă, trebuie să apară și relaxarea.

Mulți șoferi de camion, în special cei care fac curse lungi, au deja propriile obiceiuri prin care aleg să se relaxeze și să se distreze în pauze.

Iată care sunt 5 dintre cele mai întâlnite:

1. Se uită la filme – Este unul dintre cele mai comune moduri prin care șoferii de camion se distrează. Ei și-au adaptat prize speciale în așa fel încât să nu aibă probleme și să poată urmări mai multe filme. Unii dintre ei au chiar o conexiune la Internet destul de bună, în așa fel încât pot urmări filme direct pe platformele de streaming. În același timp, alții aleg să le descarce pe laptop sau tabletă. Privitul filmelor reușește să îi deconecteze pe șoferii de camion de la stresul zilnic și le dă o stare de bine.

2. Se distrează la jocuri de noroc – Având în vedere că nu au foarte mult timp la dispoziție, mulți șoferi de camion aleg să se deconecteze complet cu o porție zdravănă de distracție generată de jocurile de noroc. Sloturile sunt preferatele lor, în special cele din secțiunea NetBet jackpot, care oferă și șansa unui câștig impresionant în termen foarte scurt. Gladiator Jackpot, Mega Moolah și Divine Fortune sunt printre jocurile cele mai apreciate de aceștia. Totodată, unii șoferi de camion preferă să joace și la ruletă sau blackjack. Mai ales la blackjack, care este unul dintre jocurile în care strategia contează enorm, deoarece dacă o alegi pe cea potrivită reușești să reduci foarte mult avantajul casei.

3. Unii șoferi gătesc – Să mănânci tot timpul la benzinării sau la restaurantele de pe drum nu e o idee prea bună. Nici financiar, dar există semne de întrebare și în privința calității. Din acest motiv, tot mai mulți șoferi aleg să își aducă o butelie și gătesc practic lângă camion. Nu este nicio rușine, tot mai multa lume face asta în zilele noastre. În plus, ai siguranța că mănânci ceva în care poți să ai încredere că este proaspăt. Nu sunt rețete sofisticate, de cele mai multe ori sunt unele care se prepară în câteva minute. Desigur, există și șoferi mai iscusiți care au făcut și ciorbă lângă camion, dar acestea sunt excepții. De cele mai multe ori, șoferii își doresc ceva simplu, care să le ajungă până la următoarea oprire.

4. Privitul pe YouTube, în topul preferințelor șoferilor de camion – O altă activitate întâlnită în pauzele luate de șoferi este urmăritul vloggerilor preferați de pe YouTube. Desigur, în funcție de preferințele personale, fiecare șofer alege la ce să se uite. Dar în ultimii ani au apărut tot mai mulți șoferi de camion care și-au deschis propriile canale de YouTube. Ei împărtășesc din experiențele pe care le au pe drum și le dau sfaturi celor care sunt la început. Putem spune că s-a creat o adevărată comunitate în rândul șoferilor de camion prin intermediul YouTube.

5. Apeluri video cu cei dragi – Viața de șofer nu este ușoară și implică foarte multe sacrificii. În primul rând, șoferii de camion sunt plecați mult timp de acasă și nu pot sta cât de mult și-ar dori alături de familie și cei dragi. Din acest motiv, o activitate foarte des întâlnită prin care aceștia se relaxează în pauză sunt apelurile video cu familia. Cele câteva minute de discuții reușesc să le dea putere șoferilor și putere pentru a continua drumul.

Articole similare

Ad