Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A apărut un nou portal pentru companii și șoferi de vehicule grele

Global Consortium a lansat un portal deschis companiilor, șoferilor și școlilor de șoferi, pe care pot fi încărcate oferte de angajare din domeniu, anunţuri de căutare de locuri de muncă din partea șoferilor profesionişti și ccomunicări ale școlilor de șoferi privind cerințele profesionale ale candidaților.

Practic, obiectivul portalului dezvoltat de firma italiană Global Consortium este reunirea cererii și ofertei de șoferi de vehicule grele.

Acesta oferă un sistem geolocalizat, care acționează similar unei bază de date. Peste 800 de companii de transport terestru, maritim și logistic s-au înscris deja gratuit pe www.consorzioglobal.com/global-recruitment.

Lipsa șoferilor profesionişti este o problemă care devine din ce în ce mai gravă. Mai mult de jumătate dintre şoferii activi au peste 50 de ani, iar numărul tinerilor care se îndreaptă spre această profesie este în scădere. Ca un răspuns la criza şoferilor, portalul Global Consortium nu este o simplă platformă de anunțuri digitale, ci o formulă inovatoare de recrutare.

Articole similare

Ad