Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din iunie, sistemele telematice Kögel sunt disponibile standard

Producătorul a făcut acest anunț cu ocazia ediției online a expoziției transport logistic, care se desfășoară între 4 și 6 mai.

Sistemele telematice Kögel Telematics dezvoltate in-house le permit operatorilor de flote să beneficieze de transparență maximă și de un control foarte bun al costurilor, mai ales prin folosirea mai judicioasă a semiremorcilor și prin reducerea timpilor de imobilizare cauzați de lucrările de întreținere și reparații. Iar decizia de a le include în echiparea standard a semiremorcilor a fost luată ținând cont de cerințele din viitorul apropiat ale industriei de transport, așa cum declară reprezentanții companiei. În plus, introducerea în standard a sistemelor telematice este o modalitate în plus de a demonstra atașamentul producătorului german față de valorile promovate prin motto-ul său, „Economia întâlnește ecologia – Pentru că ne pasă“.

Kögel Telematics oferă interfețe deschise spre toate portalurile telematice convenționale și datorită lor operatorii de transport cu flote mixte de semiremorci pot avea o imagine de ansamblu asupra tuturor informațiilor, indiferent de portalul preferat.

Reamintim că serviciul Kögel Telematics este conceput special pentru semiremorcile Kögel, are un preț avantajos și oferă acces în timp real la EBS, la funcția de urmărire a vehiculelor, la agregatul de răcire, la anvelope și la toate informațiile despre semiremorci. Baza de date Kögel Telematics Connectivity permite ca datele să fie afișate clar pe un portal web și în alte sisteme de management al flotei și să se importe în timp real în procesele existente. Iar portalul Kögel Telematics sau orice alt sistem dintre cele importante de pe piață pot fi folosite pentru a evalua informațiile. De asemenea, în portal se mai pot seta alarme prin sms sau email, adresate operatorului de transport, service-ului sau managerului de flotă, în legătură cu deviațiile de la parametri setați – ai rutei (geofencing) sau a temperaturii.

Pachetul de informații, de opțiuni de transfer, de hardware și de preț diferă în funcție de tipul semiremorcii.

Articole similare

Ad