Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goldhofer și-a extins gama STEPSTAR

Noua generație STEPSTAR de trailere joase autopropulsate de la Goldhofer, lansată în 2020, se bucură de o mare cerere, vehiculele cu 3-5 axe oferind standarde înalte de calitate, un sistem eficient de ancorare a încărcăturii, o operare simplă și o gamă practică de accesorii. De aceea producătorul a extins de curând gama cu un model nou, cu una sau două perechi de nișe pentru roțile echipamentelor transportate, care permite transportul unor mașini de construcții foarte înalte fără a depăși înălțimea maximă admisă pe drumurile publice, și cu un gât de lebădă nou Mega. Nișele pentru roți au un unghi mic de intrare, pentru încărcarea sigură a vehiculelor cu roți cu un unghi mic de abordare. Adâncimea nișelor poate fi reglată în funcție de garda la sol a echipamentului ce trebuie transportat. Mai ales în cazul versiunilor extensibile, distanțierele din aluminiu pot fi folosite pentru transportul vehiculelor cu roți de diferite ampatamente, iar dacă se transportă alte tipuri de încărcături nișa se acoperă rapid.

Celelalte caracteristici sunt neschimbate față de versiunile lansate în 2020, dar nișele pentru roți permit extinderea numărului de aplicații la care pot fi folosite. Și în cazul modelelor lansate în 2021 greutatea proprie este redusă, iar datorită folosirii unor componente premium intervalele de service sunt mai mari, deci costurile totale de exploatare sunt mai mici comparativ cu trailere similare. Unghiul plat al rampelor pliabile este ideal pentru vehiculele cu garda la sol mică, așa cum sunt concasoarele, iar podeaua antiderapantă opțională TraffideckGO din polimeri, cu uzură redusă, oferă un coeficient ridicat de frecare, pentru siguranță maximă la încărcare și deplasare.

În sfârșit, noul gât de lebădă Mega permite preluarea unor încărcături diverse, deoarece diferența de înălțime dintre suprafața de încărcare și gâtul de lebădă este redusă la minimum, ceea ce permite transportul încărcăturilor divizibile, al mărfurilor generale și chiar al containerelor de 40′ (sau 2×20′), pentru o lungime totală a platformei de 16,5 m.

Articole similare

Ad