Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vivienne Westwood colaborează cu DHL Express

Designerul britanic de produse fashion Vivienne Westwood se alătură programului de logistică „Go-Green“ implementat de DHL. Cele două companii deja au reușit să reducă poluarea cu 112 tone de emisii de CO2 într-un an, iar acum DHL adaugă încă 100 de noi E-Ducato în flota sa.

Programul „Go-Green“ gestionează, printre altele, livrările brandului britanic de lux între SUA, Marea Britanie, Franța și Italia. O colaborare care a văzut reducerea emisiilor generate de livrările de produse Vivienne Westwood cu peste 112 tone de CO2 (lansat în 2008, programul Go-Green și-a atins deja obiectivul de a reduce emisiile nocive cu 30% în 2020).

Angajamentul grupului german de logistică este de a aduce emisiile anuale de CO2 la 29 de milioane de tone până în 2030 (fără măsurile de durabilitate introduse, acestea ar ajunge la 46 de milioane), cu o investiție totală de 7 miliarde de euro. Pentru livrările finale, DHL implementează electrificarea parcului de vehicule cu scopul de a avea un procent de 60%, tot până în 2030, de la cele 14.000 de unități în prezent, la circa 20.000 de vehicule electrice. Cu un pas mai aproape către acest obiectiv este recenta achiziție de 100 de unități Fiat E-Ducato pentru flota din Europa, un model pe care DHL l-a testat destul de intens în condiții reale.

Articole similare

Ad