Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ControlPay depistează erorile la facturare și optimizează procesele logistice

Transporeon a prezentat, în cadrul evenimentului online Zilele Inovației – la care au participat expeditori, retaileri, transportatori și jurnaliști din întreaga lume – nouă soluții care aduc valoare adăugată rețelei sale și îi consolidează platforma.

Parte a Transporeon, ControlPay reduce costurile cu până la 32% (prin soluțiile care permit verificarea facturilor de transport și găsirea erorilor, evitarea facturării în plus ș.a.) și optimizează procesele logistice datorită vizibilității mai mari pe care o oferă, fiind de circa 20 de ani unul dintre cel mai importanți furnizori globali de soluții digitale pentru Auditul Mărfurilor, susținute de experți în audit. Companiile multinaționale sunt ajutate nu doar să elimine erorile de facturare și plățile în plus, ci și să aibă acces la informații logistice clare și simple, deci să elimine confuziile, documentele pe hârtie și timpul pierdut. Vizibilitatea asupra tuturor informaților este foarte bună, astfel că se știe cine a plătit pe cine, cu cât, pentru ce. Iar datorită colaborării îndelungate cu clienți cu activitate în întreaga lume și cu operațiuni logistice complexe ControlPay și-a dezvoltat capacitatea de a oferi soluții personalizate.

Facturile sunt reprezentate vizual în funcție de valoare, status ș.a., astfel încât dintr-o singură privire să poți avea imaginea de ansamblu.

În plus, compania pune la dispoziție instrumente digitale de analiză și raportare, care simplifică munca managerilor, iar datorită vizibilității foarte bune asupra operațiilor logistice modelele de acțiune care pun probleme sunt recunoscute și înlăturate.

Articole similare

Ad