Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă o dovadă a flexibilității oferite de Faymonville ModulMAX

Firma portugheză Transportes Machado a folosit, pentru transportul și instalarea unei prese pentru foi metalice, mai multe echipamente, printre care și o combinație modulară ModulMAX cu șase axe de la Faymonville, pentru sarcini grele, completată de un gât de lebădă și două linii de axe autopropulsate, al căror sistem de acționare poate fi folosit în trei moduri: assist, trailer și autopropulsat.

Transportul și instalarea presei au pus din plin în valoare versatilitatea ModulMAX, care a fost folosit într-o primă fază în modul trailer, folosind un autotractor pentru a-l remorca până la locul de descărcare, unde acesta a fost decuplat și s-a folosit modul autopropulsat pentru manevrarea încărcăturii în siguranță până la destinația finală, într-un spațiu foarte îngust.

Gama ModulMAX include o serie de module care se pot combina, cu 2-6 linii de axe, pentru operațiuni off-road și on-road, echipate cu anvelope duble 215/75 R17.5″ și disponibile cu o lățime de bază de 3.000 mm, iar operatorul de transport are libertatea de a-l selecta pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor sale. Trailerele din această familie folosesc și tehnologia axei pendulare, în toate cele trei moduri, assist, trailer și autopropulsat, iar sistemul de direcție poate fi electronic sau mecanic. Pentru flexibilitate cât mai mare în operare, ModulMAX dispune de diverse opționale și accesorii, fiind ușor de adaptat în funcție de tipul transportului.

Articole similare

Ad