Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nikola Corporation raportează rezultatele primului trimestru din 2021

Nikola Corporation, lider mondial în soluții de transport cu emisii zero, a raportat astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 martie 2021.

“În primul trimestru, Nikola a continuat să îndeplinească etapele noastre de comunicare anterioare și să execute planul nostru de afaceri”, a declarat Mark Russell, director executiv al Nikola. „Am avut succes continuu în punerea în funcțiune și validarea Nikola Tre electric și ne apropiem de finalizarea ambelor unități de producție din Ulm, Germania și Coolidge, Arizona.”

Ne apropiem de finalizarea celui de-al doilea lot de nouă versiuni beta Nikola Tre BEV din Ulm, Germania. Începând de astăzi, am finalizat opt din cele nouă camioane, iar cel de-al nouălea este programat să fie finalizat până pe 10 mai, iar patru sunt în tranzit către sediul central din Arizona. Anticipăm că cele patru camioane aflate în tranzit, pe lângă finalizarea celui de-al nouălea camion, vor ajunge la sediul nostru până la sfârșitul lunii mai.

Începând cu 7 mai, Nikola și IVECO au finalizat aproape modificările clădirii instalației de producție a întreprinderii comune. Demontarea și restructurarea clădirilor au fost finalizate. Instalarea sistemului de ghidare automată (AGV) este în curs de desfășurare și se așteaptă să fie finalizată în următoarele câteva săptămâni. Instalarea instrumentelor și echipamentelor celor 14 stații de lucru separate ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul lunii. Nikola este pe cale să înceapă producția de testare în iunie 2021.

În primul trimestru al anului 2021, Nikola a continuat să facă progrese si la fabrica de producție ecologică din Coolidge, Arizona. Clădirea este aproape gata, in timp ce construcția și instalarea electrică și mecanică se apropie de finalizare și echipamentul de fabricație începe să fie instalat. Accesul rutier este în curs de constructie și utilitățile au fost instalate. Pe măsură ce încep montajele vehiculelor de test, în iulie, Nikola va construi simultan zona de expansiune a ansamblului de fază 1 de la Coolidge.

Tehnicienii Nikola se află la Ulm pentru al doilea lot Nikola Tre BEV beta și alfa Nikola Tre pentru vehicul electric cu pile de combustie (FCEV) și până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2021 vor veni în Arizona pentru a incepe si aici productia. De asemenea, Nikola a început asamblarea primului Tre FCEV alfa în Coolidge.

În 6 mai 2021, Nikola a anunțat o colaborare cu Total Transportation Services, una dintre companiile de transport portuare din sudul Californiei, pentru a accelera transportul cu emisii zero la portul Los Angeles/Long Beach. Colaborarea, odată finalizată, include teste de vehicule și o scrisoare de intenție pentru a comanda 100 de camioane-platforma Nikola Class 8 BEV și FCEV.

Articole similare

Ad