Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PACCAR reînnoiește seria de motoare MX odată cu T680 Next Generation

Odată cu lansarea noului model de camion Kenworth T680 Next Generation, vin și motoarele 2021 PACCAR MX-11 și PACCAR MX-13, oferind o performanță și o eficiență chiar mai bune liniei de camioane Kenworth Class 8.

Ambele motoare au componente interne reproiectate pentru a spori economia de combustibil – până la 2,4% în PACCAR MX-13 și 3,4% în PACCAR MX-11 – în funcție de aplicație și specificații. Ambele motoare dezvoltă puteri maxime mai mari – 445 CP în cazul PACCAR MX-11 și respectiv 510 CP pentru PACCAR MX-13.

Aceste noi dezvoltări ale motorului fac camioanele Kenworth mai productive. Când este asociat cu transmisia PACCAR TX-12 cu 12 trepte, controlul automat al vitezei Kenworth și punțile PACCAR DX-40, performanța este îmbunătățită și mai mult.

La îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil contribuie o serie de rafinamente care se reunesc pentru a maximiza performanța. Motoarele au o combustie optimizată cu injecție de combustibil multi-impuls. Un turbocompresor mai mic și mai eficient crește puterea și îmbunătățește capacitatea de reacție. Și un design îmbunătățit al pistonului a adăugat caracteristici pentru a reduce pierderile prin frecare. Sistemul de tratare a gazelor a următoarei generații PACCAR completează sistemul pentru a reduce și mai mult particulele și emisiile de NOx fără compromisuri în planul puterii.

Motoarele au fost actualizate pentru o fiabilitate sporită. Motorul complet încapsulat protejează mai bine componentele, în timp ce conexiunile între motor și vehicul au fost reduse pentru a optimiza rigiditatea.

Pentru a face schimbările de filtru de combustibil mai eficiente, PACCAR montează acum filtre de combustibil primare și secundare pe motor. Și un încălzitor de combustibil de 12 V este echipare standard pentru performanțe îmbunătățite de vreme rece.

Intervalele de service extinse de până la 75.000 de mile atât pentru filtrul de ulei, cât și pentru combustibil, combinate cu garanția componentelor majore, care este de 5 ani sau 500.000 de mile, are ca rezultat cele mai bune intervale de performanță și de service.

Articole similare

Ad