Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CH Robinson preia Combinex Holding BV

Compania nord-americana CH Robinson preia expeditorul olandez Combinex Holding BV (Combinex), extinzându-și astfel prezența în transportul rutier european. Potrivit CH Robinson, Combinex este unul dintre expeditorii de mărfuri cu cea mai rapidă creștere din regiunea Benelux și este specializat în servicii de transport de produse alimentare dry, proaspete și congelate.

„Achiziția Combinex este o mare oportunitate pentru CH Robinson și ne va consolida și mai mult prezența în Europa, în special în Europa de Vest”, a subliniat Jeroen Eijsink, președintele CH Robinson Europa. „Combinex ne va oferi opțiuni de transport suplimentare cu propria flotă și astfel ne va extinde gama pe piața pe termen scurt și mediu”, a mai spus acesta.

În urmă cu doi ani, expeditorul nord-american a mai cumpărat Dema Services, o companie italienească de transport rutier, și expeditorul global Space Cargo, din Spania. Cu această ultima tranzacție, businessul european de transport rutier de marfă al CH Robinson este prezent pe toate rutele importante din Europa.

CH Robinson gestionează anual 19 milioane de transporturi și un volum de marfă de peste 21 de miliarde de dolari. Platforma logistică este utilizată de 105.000 de clienți și 73.000 de expeditori de mărfuri.

Articole similare

Ad