Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schwarzmüller propune un nou trailer jos, mult mai versatil

Producătorul austriac a lansat la începutul lui mai o nouă platformă joasă de încărcare, cu rampe, mai versatilă, deoarece poate transporta inclusiv cherestea laminată sau containere, nu numai mașini de construcții, produse vrac, grinzi sau alte mărfuri grele, și care are o durată de folosire mai mare cu până la 40% decât a altor trailere joase, tocmai datorită configurației flexibile, ceea ce îi permite să fie mereu în mișcare deoarece poate prelua cele mai diverse comenzi. De aceea clienții vor beneficia de consiliere temeinică pentru a alege cea mai potrivită specificație. Vehiculul este disponibil cu 2-5 axe, în versiuni cu bară de tracțiune, cu axă centrală sau semiremorcă, iar capacitatea de încărcare poate atinge 60 t.

În contextul apariției unor noi reglementări UE privitoare, ce vor intra în vigoare în septembrie (platformele vor trebui să absoarbă de două ori mai multă forță decât acum pentru a proteja vehiculele joase care circulă în apropiere împotriva accidentelor), Schwarzmüller a considerat că, dacă tot aduce modificări modelelor sale joase, mai bine vine cu o gamă complet nouă.

Protejarea vehiculelor din jur de impactul cu aceste trailere este garantată de designul părții din spate a trailerului, deoarece noua rampă este așezată pe o țeavă pătrată revizuită care poate absorbi forțe de coliziune de până la 10 t. Iar construcția este modulară, pentru a putea fi modificată cu ușurință la nevoie. Rampa este ușoară și îngustă și suprafața podelei poate fi transformată oricând în dură, moale, acoperită cu cauciuc sau de tip grătar. Suprafața de încărcare vine standard cu lemn de brad Douglas, mai rezistent decât molidul, dar și acesta poate fi înlocuit, la cerere, cu lemn dur sau cauciuc.

Platforma se poate coborî hidraulic, rampele au, de asemenea, suport hidraulic pentru acționare, iar lățimea poate crește, sporind și mai mult flexibilitatea în utilizarea trailerului. Standard se face zincare la cald și tot din standard fac parte cricurile pliabile automat și luminile LED, iar opțional sunt disponibile diverse tipuri de axe și sisteme de direcție, dispozitive pentru transport de lemn sau opritoare de containere.

Articole similare

Ad