Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat DKV-Trans.eu pentru evitarea curselor pe gol

Clienții DKV Mobility pot accesa gratuit platforma Trans.eu prin intermediul DKV LIVE, flota digitală și asistentul de realimentare a DKV, în urma unui acord de colaborare dintre cele două companii.

Combinând ambele soluții, dispecerii pot optimiza și mai mult utilizarea vehiculelor. Acest lucru se datorează funcției de potrivire a încărcăturii integrată în Trans.eu de care clienții DKV beneficiază acum, care este utilizată pentru a primi oferte de transport de marfă pe baza poziției camioanelor transmisă în timp real. Transportatorii pot evita cursele goale și pot planifica transportul într-un mod optimizat pentru rute și resurse. Un efect secundar pozitiv este acela că transportul de marfă optimizat pentru poziție oferă, de asemenea, utilizatorilor DKV Live posibilitatea să reducă emisiile CO2 și să protejeze astfel mediul. Pentru a face asta, aceștia au acces la încărcăturile a peste 40.000 de utilizatori ai rețelei Trans.eu din toată Europa. Astfel, pe lângă soluția DKV, aceștia au acces și la transportul de marfă al expeditorilor verificați din Europa de Est.

Pentru a finaliza contractul de transport pentru ofertele de transport de marfă, utilizatorii platformei DKV sunt redirecționați direct către interfața Trans.eu. Acolo ei pot folosi toate funcțiile portalului de transport de marfă. Acestea includ un algoritm de predicție a prețurilor care oferă o imagine de ansamblu rapidă a prețurilor care pot fi obținute pentru transporturi specifice pe piața deschisă a transporturilor de marfă. Negocierile de preț sunt ușor de realizat prin intermediul Trans.eu și chat-ului intern al platformei cu funcție de traducere automată. Utilizatorii văd mai întâi detaliile unui transport de marfă ofertat și pot contacta expeditorul ofertei. Odată ce câștigă oferta, singurele costuri de tranzacție suportate sunt pentru intermedierea încărcăturii pe platformă.

Noul portal digital DKV LIVE deschide calea către gestionarea digitală a flotei. Cu DKV LIVE, utilizatorii pot optimiza continuu efortul logistic al dispecerilor, șoferilor și clienților lor. Ei pot vedea fiecare camion din flota lor pe o hartă digitală pe tot parcursul turului. Toate informațiile importante sunt disponibile în timp real: cu ajutorul serviciului de urmărire live, utilizatorii DKV LIVE știu unde se află camioanele lor și cât de repede călătoresc. Acest lucru facilitează evitarea proceselor ineficiente în timpul planificării traseului. În plus, toate datele sunt documentate fără probleme și cuprinzător, economisind timp. Cu planificatorul de rute DKV LIVE și tehnologia inteligentă a managerului de notificări, administratorii flotei pot evita întârzierile neprevăzute. Datele Tacho pentru afișarea depășirilor timpului cursei pot fi, de asemenea, importate în Tachomanager pentru a respecta cerințele legale.

Articole similare

Ad