Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania: un nou autobuz bazat pe un parteneriat puternic

La 15 ani de la inceputul parteneriatului, Scania și constructorul chinez de autobuze și autocare Higer fac un nou pas împreună – noua gamă de autobuze Scania Fencer își face premiera mondială în Marea Britanie.

Succesul global al companiei Scania în domeniul autobuzelor și autocarelor se bazează pe parteneriatele puternice construite cu mai mulți constructori de caroserii din întreaga lume. Aceste colaborări fac parte integrantă din strategia Scania pentru autobuze și autocare.

„Aceste parteneriate au fost dezvoltate și rafinate de-a lungul anilor. Acestea sunt ancorate de interesul reciproc de a servi cerințele clienților noștri cu privire la produse și servicii și sunt conduse de cooperarea zilnică în echipele noastre ”, spune Alexander Vlaskamp, ​​șef de vânzări și marketing la Scania.

Scania Fencer este o gamă complet nouă de autobuze urbane care, în viitor, va acoperi toate versiunile: podea joasă, intrare joasă, cu 2 axe, cu 3 axe, autobuze articulate și etajate. Este dezvoltat, proiectat și construit de Scania din fabrica Suzhou. Primul Scania Fencer lansat este un autobuz urban și, odată cu această lansare, Scania câștigă o nouă platformă pentru afacerea sa cu autobuze în Insulele Britanice.

„Lucrul cu oamenii din Higer a fost o plăcere absolută și suntem foarte încântați să aducem acest autobuz pe piață cu ei. „Pentru dezvoltarea Fencer, am lucrat direct cu echipa Higer. Suntem impresionați de pasiunea lor pentru produs, atenția la detalii și, de asemenea, capacitatea lor de a produce specificații pentru operatorii britanici”, spune Martin West, director de vânzări, autobuze și autocare Scania în Marea Britanie.

În fabrica Suzhou, autocarele și autobuzele sunt construite pe linii dedicate Scania. Forța de muncă de 250 de persoane funcționează în conformitate cu aceleași procese de producție slabă ca și celelalte instalații de producție de camioane și autobuze Scania din întreaga lume.

Colaborarea dintre Scania și Higer se bazează pe faptul că Higer contribuie cu cunoștințe și expertiză în ceea ce privește caroseria, în timp ce Scania contribuie cu șasiul și experiența cerințelor clienților internaționali.

„Parteneriatul dintre Scania și Higer s-a dezvoltat de-a lungul anilor, iar acum este timpul să facem următorul pas împreună”, spune Anna Carmo E Silva, Head of Buses & Coaches la Scania. „Noua gamă de autobuze Scania Fencer este primul rezultat al acestei colaborări rafinate.”

Articole similare

Ad