Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dana Bordei, noul Commercial Country Manager al VGP România

Schimbări de management pe piața de spații logistice și industriale din România! Dana Bordei, până de curând director comercial în cadrul WDP, este noul Commercial Country Manager VGP România.

Anunțul a fost făcut de către dezvoltatorul belgian, care a mai spus că poziția este ocupată începând cu finalul lunii aprilie 2021, Dana Bordei urmând a fi responsabilă de expansiunea portofoliului de facilități logistice și semi-industriale pe piața din România.

Sunt foarte bucuroasă să mă alătur VGP pentru a sprijini extinderea companiei. Piața din România are un foarte mare potențial de creștere și sunt încântată să sprijin VGP pe drumul către o creștere sănătoasă. În următorii ani, industria va intra în era 5.0, iar VGP este pregătit să ofere noi modalități de lucru pentru ce va urma” – Dana Bordei, Commercial Country Manager VGP România.

Înainte de a se alătura dezvoltatorului belgian, Dana Bordei a fost Commercial Director WDP România timp de doi ani, experiența fiind completată cu alți 12 ani în cadrul CBRE, unde a deținut poziția de Head of Industrial Advisory. Oficialul VGP are un Master în Finanțe în cadrul ASE București.

Articole similare

Ad