Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

METRO își extinde capacitatea logistică din Ștefăneștii de Jos

METRO Cash & Carry România extinde capacitatea Centrului Logistic One Roof, din Ștefăneștii de Jos, cu încă 10.000 MP. Extensia ONE ROOF vizează consolidarea capacității depozitului cu temperatură ambientală.

În contextul unui ritm de creștere accentuat, METRO își extinde Centrul logistic One Roof din Ștefăneștii de Jos, care va avea astfel o suprafață de peste 65.000 mp, arată compania într-un comunicat. Depozitul va îngloba toate operațiunile de depozitare și distribuție ale grupului Metro în România, iar extensia va fi gata în toamna acestui an.

Citește și: Comerțul online urcă piața spațiilor logistice

One Roof este cel mai ambițios proiect dezvoltat de METRO Cash & Carry în ultimii ani, un exemplu de muncă în echipă, inovație și sinergii, care ne-a permis o consolidare optimă a activităților logistice. Faptul că mai facem un pas în dezvoltarea platformei, în ciuda întregului context din ultimul an, care nu a fost ușor pentru nimeni, este un semnal în plus că mergem în direcția potrivită și rămânem la fel de dedicați misiunii noastre de a ne sprijini clienții și a contribui concret la succesul afacerilor lor – Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România.

Articole similare

Ad