Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss se extinde în Bulgaria

Gebrüder Weiss preia activitatea Rhenus Bulgaria, consolidându-și astfel poziția în sud-estul Europei. Acordul de cumpărare a fost semnat recent la Sofia, iar achiziția așteaptă aprobarea de către autoritățile antitrust, anunță compania de logistică într-un comunicat remis Tranzit.

Rhenus a fost un partener de lungă durată al Gebrüder Weiss în multe țări și se retrage acum de pe piața bulgară în segmentul rutier.

„Achiziționarea clienților și angajaților Rhenus Bulgaria dublează dimensiunea unității noastre de multă vreme și de succes din Bulgaria și marchează următorul pas major în dezvoltarea noastră. Suntem capabili să ne extindem în mod semnificativ prezența pe piața bulgară pentru expediție internațională și logistică și să ne consolidăm rețeaua de distribuție cu locații suplimentare ”, spune Wolfram Senger-Weiss, CEO al Gebrüder Weiss. „Această achiziție reprezintă intrarea noastră în zona de livrare la domiciliu din Bulgaria și extinde acoperirea noastră geografică în regiune.”

Rhenus este activ pe piața bulgărească de mulți ani, având o rețea de distribuție națională, care acoperă inclusiv capitala Sofia, Plovdiv și portul Varna, cel mai important nod de transport care servește drept poartă către nord-estul țării. Achiziția include locațiile din Sofia, Burgas, Svilengrad, Varna și Plovdiv. Echipa de conducere a Rhenus Bulgaria va ajuta în procesul de transfer al afacerii. Toți cei aproximativ 100 de angajații ai Rhenus vor deveni angajați ai companiei austriece.

Gebrüder Weiss este prezentă în Bulgaria începând cu 1993, în două locații, din Sofia și Varna, oferind servicii logistice și de freight forwarding. Ca și pe piața românească, compania va oferi aici serviciile de livrare la domiciliu.

Articole similare

Ad