Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull începe în vară producția în Marea Britanie

Compania germană a deschis o fabrică nouă în Manchester, cu o suprafață de 7.500 m2, unde va fabrica modele personalizate pentru operatorii irlandezi și britanici. Decizia a fost luată, așa cum declară CEO-ul Andreas Scjhmitz, deoarece Regatul Unit este o piață de transport și logistică foarte importantă și o zonă unde vânzările Schmitz sunt foarte bune. Iar datorită noului centru de producție compania va fi mai aproape de clienți, deci se va adresa mai bine nevoilor lor specifice și le va oferi cele mai de încredere șasiuri și caroserii locale, cu un termen de livrare cât mai scurt.

Producția începe în vara acestui an, iar capacitatea inițială va fi de 50 de unități/săptămână, inclusiv semiremorci cu prelată și boxuri pentru vanuri.

În aceeași locație va exista și un depozit de piese de schimb de 1.000 m2, pentru piața locală, care va funcționa 24/7, și până la final de an aici va fi sediul central al Schmitz Cargobull din Marea Britanie.

Reamintim că noua fabrică se alătură celor din Vreden, Altenberge, Gotha și Toddin (Germania) și celor din Lituania, Rusia, Spania, Turcia și Australia, care au împreună o capacitate de circa 46./000 de semiremorci/an.

Articole similare

Ad