Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Dry Liner, disponibil acum cu mai multe versiuni și mai multe opționale

Krone și-a dublat capacitatea fabricii de la Herzlake, de unde provine Dry Liner, model disponibil acum într-o variantă îmbunățită.

Dry Liner având pereți netezi din oțel se produce de acum pe linia STG (smooth steel body) și poate avea găuri pe toată suprafața în dotarea standard și diverse echipamente și sisteme de ancorare, de exemplu pentru podea dublă, iar Dry Liner din plywood se produce pe linia STP și va avea pereți laterali cu toate echipamentele standard disponibile pe piață. Datorită sistemului modular flexibil, sunt posibile la cerere și alte tipuri de caroserii, cum ar fi cea cu pereți laterali ușori din plastic și cu panouri sandwich.

Toate tipurile de caroserie au în standard tavan din oțel, dar opțional este disponibil și un tavan translucid din plastic sau un tavan izolat, astfel încât Dry Liner să ofere soluția cea mai potrivită pentru orice tip de transport de mărfuri generale, confecții, curierat/transport expres/coletărie, mutare de efecte personale și logistică de mobilă. De-a lungul timpului, în colaborare cu clienți din diverse industrii, Krone a dezvoltat mai multe funcții și detalii pentru o gamă variată de aplicații.

De exemplu, mai ales pentru produse scumpe, ca țigările, electronicele și parfumurile, Dry Liner STG cu protecție la încărcarea cu stivuitorul și cu pereți din oțel galvanizat este soluția ideală. Iar cine transportă produse sensibile la temperatură, ca lacuri și vopsele, poate apela cu încredere la modelul SDK având izolație ușoară.

Dry Liner este echipat și cu sisteme telematice Krone care permit determinarea în orice moment a poziției semiremorcii.

Articole similare

Ad