Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporturi spectaculoase cu trailere Faymonville și în Mozambic

Transportes Lalgy a folosit 18 linii de axe Faymonville CombiMAX, configurate în două trailere de opt și 10 axe, fiecare cu gât de lebădă, pentru a transporta în Maputo (Mozambic) din port spre un spațiu de depozitare, primele lanțuri de acostare (echipamente pentru un proiect din industria gazului) care au ajuns vreodată în această țară. Este vorba de 12 km de lanțuri și de peste 60 de role de cabluri care au sosit aici pe mare. Releele au o înălțime de peste 5 m și 65 t, iar rolele și suporții lor cântăresc până la 150 t.

Managerul Transportes Lalgy se declară norocos că a cumpărat în urmă cu trei ani primul trailer modular, care i-a deschis mai multe oportunități în transportul agabaritic. Timp de mai mulți ani, Lalgy a folosit un trailer CombiMAX cu șapte axe, căruia recent i s-a alăturat unul cu 11 axe și cu numeroase accesorii, și ambele servesc la transportul de echipamente de excavare pentru construcții și minerit, macarale mobile și bunuri industriale foarte lungi, deoarece se pot combina în trei moduri diferite.

Pentru această misiune recentă, compania a colaborat cu Bolloré Transport & Logistics, al cărei manager se declară, de asemenea, încântat de experiența cu Faymonville, pe care le-a mai folosit recent, în versiunea de trailer plat TeleMAX, la un transport de turbine eoliene din estul Africii.

Articole similare

Ad