Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Blue River a cumpărat 30 de semiremorci Kögel Light Plus

Acest model este foarte stabil și robust și are cadru și caroserie cu greutate proprie optimizată, ca de altfel toate vehiculele din generația NOVUM de la Kögel, și de aceea permite o sarcină utilă mai mare, deci un număr mai mic de curse pentru aceeași cantitate de marfă și îmbunătățirea amprentei ecologice.

Alex Păun, directorul general Blue River, a avut încredere în Kögel și în Hochstaffl, distribuitorul său autorizat în România, deoarece modelul Kögel Light Plus cu prelată Strong & Go din oferta lor se adaptează foarte bine la tendința generală de pe piața transporturilor, care este spre vehicule și procese logistice durabile, electrice și ușoare. Iar termenul de livrare scurt a fost un alt atu.

Strong & Go, disponibilă opțional, se folosește mai ales la transportul de băuturi și este conformă cu DIN EN 12642 Cod XL, iar rezistența ei îndeplinește cerințele directivei Daimler 9.5 chiar și fără a folosi șipci. Pentru transportul băuturilor în caroseria Strong & Go este necesar doar un singur rând de șipci la înălțimea primei lăzi, ceea ce duce la timpi de încărcare mai scurți și la o manevrare mai rapidă, mai sigură și mai simplă.

Articole similare

Ad