Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O nouă legătură cu trenul containerizat între Marea Baltică și Marea Adriatică

Doi furnizori de trenuri de containere s-au unit și oferă o conexiune intermodală între Marea Baltică și Marea Adriatică: Loconi oferă 5 trenuri de containere pe săptămână între Gdynia și Wrocław, iar Baltic Rail oferă 3 până la 5 trenuri pe săptămână între Wroclaw și Koper. Clienții pot utiliza acum o ofertă intermodală combinată Gdynia-Koper-Gdynia.

Întreaga rută poate fi rezervată cu un singur bilet, cu reîncărcarea între trenuri incluse în preț. Stopul intermediar este numit un buffer practic de către furnizori. Potrivit portului Koper, acest serviciu va conecta toate porturile cheie din Scandinavia și din centrul și estul Mediteranei. 

Ideea a fost de a combina soluțiile existente și de a mai detensiona presiunea de pe piata de transport a containerelor. Acest lucru ar putea duce chiar la avantaje pentru destinațiile de pe Marea Roșie și din regiunea Golfului. De exemplu, un transport maritim de la Oslo la Haifa ar dura 30 de zile, în timp ce ruta intermodală mare-terminal-mare prin Gdynia și Koper ar dura doar 14 zile.

Articole similare

Ad