Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIATA și ICHCA își consolidează colaborarea

Federația Internațională a Asociațiilor Expeditorilor (FIATA) și Asociația Internațională de Coordonare a Manipulării Mărfurilor (ICHCA) au reînnoit Memorandumul de înțelegere (MoU) în cadrul unei ceremonii online, care a avut loc pe 29 iunie.

Acordul facilitează coordonarea între FIATA și ICHCA cu scopul de a urmări obiectivele comune și, de asemenea, creează cadrul de cooperare pentru a permite ambelor organizații să beneficieze de acțiuni și inițiative comune.

„Cooperarea cu organizațiile cheie din industrie este esențială pentru performanța sigură și eficientă a lanțurilor de aprovizionare din ce în ce mai complexe de astăzi ”, a declarat președintele FIATA, Basil Pietersen. „Reînnoirea MoU cu ICHCA oferă o oportunitate valoroasă de a ne consolida colaborarea și de a ne revizui obiectivele comune. Pe măsură ce ne îndreptăm spre acest nou capitol al parteneriatului nostru, sunt încrezător că vom atinge obiectivele stabilite în acest nou acord de cooperare.”

Domeniile identificate în memorandum includ teme legate de siguranță și securitate, digitalizarea lanțului de aprovizionare, îmbunătățirea și consolidarea eficienței operaționale și evoluțiile de reglementare și politici globale care pot avea impact asupra activitățile lanțului de aprovizionare.

Colaborarea dintre cele două asociații durează de peste 25 de ani, mai precis din 2006, atunci când a fost semnat primul memorandum de înțelegere. Ambele organizații s-au angajat în diferite acțiuni și activități pentru a îmbunătăți transportul mărfurilor periculoase, pentru a elabora și publica materialul informativ referitor la transportul de mărfuri periculoase și a lua inițiative pentru a influența activ activitatea de reglementare a ONU.

Articole similare

Ad