Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Frigonet Logistics cumpără compania de curierat frigo Bian Cold

Tranzacție surpriză pe piața de transport de bunuri alimentare cu temperatură controlată: Frigonet Logistics, compania de logistică a familiei Dărmănescu, proprietarul Alfredo Seafood a achiziționat Bian Cold SRL, specializată în operațiuni de curierat frigorific de mic tonaj.

Tranzacția a avut loc la începutul acestui an și a presupus preluarea activelor, a personalului și a clienților Bian Cold, potrivit declarațiilor făcute de Cristian Dărmănescu, director general al „Bistromar la Timona”, pentru revista Tranzit.

În acest fel, flota de autocamioane frigorifice dotate cu agregate Termo King și Carrier s-a dublat de la 15 la 30 de unități, care sunt folosite atât pentru livrări B2C în București și zona metropolitană, cât și la nivel național, pe segmentul B2B. Atunci când volumele o impun, compania apelează la o rețea de subcontractori dedicați, mărindu-și astfel flota la circa 60 de autocamioane și van-uri.

Vehiculele au capacități diferite, de la 500 kilograme, la 20 de tone, pentru a reuși să satisfacem nevoile tuturor categoriilor de clienți. De asemenea, avem atât autocamioane cu dublă temperatură, cât și mono temperatură“ – Cristian Dărmănescu, Frigonet Logistics.

Odată cu achiziția Bian Cold, portofoliul de clienți al Frigonet Logistics a ajuns la 100 de parteneri, iar personalul operațional specializat a fost suplimentat cu 10 persoane. „Odată cu acest pas, am preluat și o echipă cu o experiență de 10 ani în servicii logistice și am investit și în sisteme noi WMS și TMS pentru o mai bună trasabilitate a produselor“, a explicat directorul Bristromar la Timona.

Bian Cold este o companie de curierat frigo de mic tonaj, orientată către livrări B2B și B2C, care distribuie la nivel național în rețelele IKA, HoReCa și comerțul tradițional.

Mai multe despre activitatea Frigonet Logistics veți putea citi în numărul următor al revistei Tranzit Logistica.

Articole similare

Ad