Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioanele Renault T, T High, C și K au un design exterior mai modern și mai îndrăzneț…

… iar directorul de design al producătorului francez, Paul Daintree, a prezentat pe 8 iulie, în cadrul unui eveniment online, geneza noilor modele, care se remarcă prin nivel înalt de conform și productivitate.

Echipele Renault Trucks Halle du Design, conduse de Paul Daintree, lucrează la gamele T, T High, C și K încă din 2018, în colaborare strânsă cu unii dintre clienții companiei, deoarece „este crucial pentru designeri să așeze utilizatorul final în centrul concepției și deciziilor lor. De aceea am organizat sesiuni cooperative cu clienții în studioul de design și am vizitat parcări și depozite pentru a ne întâlni cu cărăușii și cu șoferii, a le înțelege necesitățile și a le răspunde.”

Această muncă de teren, alături de informațiile colectate de la dealeri și de experiența inginerilor Renault Trucks, au constituit baza schimbărilor aduse stilului și confortului vehiculelor.

Partea frontală a fost redesenată, pentru a oferi mai mult spațiu pentru picturi și elemente grafice personalizate. Luminile frontale au fost înnoite total, folosind tehnologia LED, care nu numai că are avantajul unei mai bune iluminări, ci le și permite designerilor să reducă înălțimea farurilor și să plaseze mai multe elemente pe o suprafață mai mică. Deasupra farurilor a fost adăugat un deflector, iar proporțiile părții din față au fost complet modificate, camionul având „o prezență mai pregnantă și mai multă atitudine și fiind recunoscut imediat”.

Grila frontală a fost și ea reproiectată, pentru a crea un aspect mai sofisticat, de autoturism, și funcția de rabatare, prin care poate fi transformată în scaun, masă sau treaptă, a fost menținută datorită popularității ei în rândul șoferilor. Iar dimensiunile logo-ului Renault Trucks pe grila frontală sunt acum mai mari.

Articole similare

Ad