Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un student turc de 18 ani câștigă premiul Renault Trucks pentru design

În cadrul unui eveniment online organizat pe 8 iulie, pe contul de Twitch al SCS Software, editorul jocului Euro Trucks Simulator 2, Renault Trucks a anunțat câștigătorul competiției internaționale de design lansate în mai: Enes Bolat, un student turc de 18 ani.

Acesta este pasionat de Euro Trucks Simulator 2 și declară că a depășit 2.000 de ore de joc, dar că nu intenționează să devină șofer de camion, ci să urmeze o carieră în IT. Învingătorul în competiția de design mai spune că era familiarizat cu Renault Trucks din Euro Trucks Simulator 2, dar că interesul lui față de această marcă acrescut după lansarea noilor modele. „Mi-a plăcut din prima estetica modelelor T și T High Evolution, în special noul design al farurilor, iar discursul directorului de design m-a motivat să iau parte la competiție.”

Enes Bolat și-a creat propriul design folosind software de procesare imagini și s-a inspirat din lumea mașinilor de raliu, creând un template, modelându-l și transferându-l în joc. Iar în două săptămâni a fost proiectat camionul Renault Trucks T High în 3D.

Pentru acesta s-au folosit trei culori principale, roșu, negru și nuanțe de gri, iar designul farurilor a fost accentuat prin adăugarea de dungi roșii.

Asemănarea cu mașinile de raliu este dată de o bandă în carouri care înconjoară cabina, logo-ul mărcii completează partea frontală, iar pe laterale un model de linii negre sporește efectul de viteză și îi conferă vehiculului, numit „Renault Trucks Diamond Evolution”, un aspect suplu.

Tânărul nu și-a imaginat că va fi pe primul loc și chiar i se pare incredibil să câștige o competiție internațională în acest joc de care s-a bucurat atâția ani și să își vadă designul inclus oficial în joc. În plus, cu ocazia evenimentului online, el a avut și plăcerea de a-și descoperi designul pe un Renault Trucks T High real.

Articole similare

Ad