Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO implementeaza sisteme TMS și WMS de la Blue Yonder

GEFCO a ales soluția Blue Yonder bazată pe cloud de TMS (sistem de management al transportului)și WMS prin care să-și revoluționeze serviciul pentru clienți și să accelereze dezvoltarea lor. „Pentru a completa transformarea noastră digitală, aveam nevoie de soluții de transport și de gestionare a depozitelor care să ne ajute să satisfacem nevoile clienților noștri care se confruntă cu provocări logistice complexe și globale. Prin selectarea companiei Blue Yonder, nu numai că vom fi în măsură să deservim clienții noștri existenți pentru a face față acestor provocări, dar vom putea, de asemenea, să ne accelerăm și să ne dezvoltăm afacerea prin verticale existente și noi, diversificând astfel ofertele noastre și ajungând pe piețe noi”, a spus Sophie Baudoux, vicepreședinte executiv al sistemelor informatice GEFCO.

Prin implementarea și integrarea sistemelor TMS și WMS bazate pe Microsoft Azure de la Blue Yonder, GEFCO își va putea transforma operațiunile de transport prin gestionarea rapidă și eficientă a proceselor de business end-to-end de la modelare, la planificare și execuție. Cu TMS, GEFCO va asigura vizibilitatea în operațiunile de transport de intrare și de ieșire, împreună cu instrumentele de colaborare ale furnizorilor și operatorilor de transport. Cu WMS, GEFCO va spori flexibilitatea, receptivitate în timp real, performanța integrală la timp și capacitatea de a gestiona operațiuni complexe de depozit.

„Prin selectarea sistemelor TMS și WMS bazate pe SaaS, suntem încrezători că GEFCO va putea să își dezvolte afacerea în mod eficient și să se pregătească pentru viitor. Suntem mândri să-l aducem pe GEFCO, un lider global în domeniul său, pe lista noastră în continuă creștere de clienți globali 3PL/4PL”, a declarat Johan Reventberg, președintele EMEA, Blue Yonder.

Articole similare

Ad