Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soluțiile telematice Krone sunt nu doar foarte flexibile, ci și foarte sigure

Pentru a putea gestiona ușor diverse sisteme telematice prin intermediul unui singur portal, Krone Telematics se bazează pe platforma unui producător independent, unde diverse soluții de sine stătătoare sunt combinate într-una singură. În funcție de tipul vehiculului, de producător sau de cutia telematică folosită, utilizatorul are acces individual specific la datele oferite și, datorită Krone Telematics Portal, are mereu o privire de ansamblu asupra flotei, iar Krone Telematics App face ca informațiile să fie disponibile și în mers.

Astfel, Krone Telematics permite determinarea poziției, stării și temperaturii din timpul transportului, în orice moment, iar datorită structurii modulare clienții își pot alege un pachet personalizat de funcțiuni, existând și module suplimentare pentru un control mai bun al curselor cu mărfuri la temperatură controlată.

Arhitectura flexibilă a softului oferă interfață deschisă prin care sistemele de management al transportului de care dispun firmele de transport și logistică și partenerii lor – de exemplu, portalurile internet – să fie conectate ușor. În plus, sunt posibile și adaptări individuale ale interfeței. Iar pentru a garanta cel mai înalt nivel de siguranță cibernetică în ciuda acestei flexibilități se fac eforturi foarte mari: de exemplu, transmisia criptată către serverul unde se primesc cereri de la client se face printr-un dispozitiv specific de autentificare.

Unitatea telematică și de diagnosticare Krone Smart Collect (KSC) instalată pe vehicul este foarte robustă și sigură și este concepută de Grupul Krone pentru folosirea intensivă a datelor pe mașini agricole. Iar soluția GPS KSC Solar care nu necesită întreținere a fost dezvoltată pentru cutii mobile și containere fără sursă proprie de alimentare cu energie. Datorită panelului solar built-in, conectivității senzorilor Blue-Tooth și capacității de a primi actualizări de soft și de configurații, această unitate este autosuficientă și poate fi folosită flexibil după instalare.

Articole similare

Ad