Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility finalizează cu succes achiziția Smart Diesel

E oficial! DVK Mobility a finalizat cu succes achiziția Smart Diesel și Tax Refund („Smart Diesel Group”), după ce, în aprilie, a primit aprobarea de la autoritățile antitrust din România. Compania își va consolida astfel poziția în piață și își va extinde baza de clienți pe piața din Europa de Est.

„Această achiziție va fi benefică pe termen lung atât pentru Smart Diesel, cât și pentru DKV Mobility, pe măsură ce ne unim competențele puternice de afaceri și experiențele valoroase pentru a câștiga un avantaj mult mai competitiv în industrie”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Suntem încântați că achiziția a fost finalizată cu succes și că putem face acum următorii pași pentru implementarea abordării noastre sinergetice de piață”.

„Ziua de astăzi marchează un nou capitol de cooperare între DKV Mobility și Smart Diesel Group, iar clienții noștri vor câștiga din oferte de produse și servicii noi și foarte atractive” a declarat Ovidiu Andrieș, Director General al Smart Diesel Group. „Așteptăm cu nerăbdare să aducem o valoare mai mare industriei, făcând echipă cu DKV Mobility”.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Articole similare

Ad