Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex România: 4 milioane de paleți transportați

Pall-Ex România, liderul pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, a depășit in iulie un nou prag important, atât pentru palmaresul companiei cât și pentru piața națională de distribuție și transport paletizat: 4 milioane de paleti transportați. “Am implementat în România un concept britanic pe care l-am adaptat la arhitectura de business românească, care știm cu totii, nu este una a rigorii, dimpotrivă. Cu toate acestea, am crescut acest business de la zero și am atins performanța de 4 milioane de paleți transportați anul acesta, când împlinim 10 ani de activitate”, a declarat Cătălin Chelaru, Manager Comercial Pall-Ex România.

Pall-Ex România a înregistrat si in 2020 o serie de recorduri, cel mai recent fiind acela de peste 5.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte. În prezent, Rețeaua Pall-Ex înglobează în portofoliu său mai mult de 16.000 de clienți dintre care peste 5.000 sunt  activi lunar. Prin intermediul Rețelei Pall-Ex se expediaza zilnic bunuri din categoria FMCG, materiale de construcții, utilaje și materiale agricole și pentru grădinărit, decorațiuni, obiecte din industria de fashion, echipamente industriale sau piese auto.

Potrivit Pall-Ex România, rata de livrare la timp a companiei este de 99,39%, iar procentul de daunalitate raportat la volumele tranzitate este sub 0,16%. Reteaua permite primirea dovezii de livrare în timp real prin SMS – vizibilă pentru client în contul Track&Trace, servicii de retur a documentelor și asigurarea ALL RISK la valoarea reală a mărfurilor si acoperire națională. Pall-Ex lucreaza cu o retea formata din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24-48 de ore, pe întreg teritoriul României. Compania deține și o rețea de 43 de depozite logistice în toată țara.

Articole similare

Ad