Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate peste așteptări pentru Krone Trusted și noi planuri de dezvoltare

Krone a lansat la începutul lui 2021 Krone Trusted – o alternativă de calitate și ieftină la componentele originale, destinată nu numai semiremorcilor proprii, ci și ale altor producători – care a fost primită peste așteptări de service-uri și de firme de transport, atât la nivel național, cât și internațional. Numeroși clienți au plasat primele lor comenzi în cele șase luni de la lansare și au devenit chiar clienți tradiționali ai Krone Spare Parts Online Shop.

Aceștia apreciază mai ales calitatea pieselor oferite prin această marcă, dat fiind faptul că producătorul de semiremorci se aprovizionează direct de la furnizori foarte cunoscuți, ca BPW, SAF sau Jost, de la care provin și componentele montate din fabrică pe vehiculele sale. Piesele beneficiază de garanție de 12 luni și sunt cu până la 50% mai ieftine decât cele originale.

Până în august 2021, magazinul online de piese va crește până la peste 300 de mărci diferite Krone Trusted, care vor acoperi mai mult de 80% din piesele comune de uzură, de la componente pentru axe și senzori ABS la tamburi și discuri de frână. Iar dezvoltarea va continua și pe viitor, strategia de a le oferi clienților componente originale de aceeași calitate Krone fiind o componentă importantă a Krone 360° Trailer Service.

Articole similare

Ad