Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

24/7 ASSISTANCE, un nou furnizor de servicii de mobilitate pentru vehicule comerciale

ADAC Truckservice și Service 24 s-au unit sub umbrela unui singur furnizor european de servicii de mobilitate numit „24/7 GmbH“, un joint venture cu participații egale. Noua companie se va concentra pe dezvoltarea serviciilor oferite de cele două companii mamă.

24/7 GmbH va opera în piață sub denumirea de 24/7 ASSISTANCE și are sediul central în Salzburg, Austria. Filialele sunt localizate în Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Polonia, România și Ungaria. Potrivit comunicatului de presă remis Tranzit, Consiliul Concurenței din Austria a aprobat joint venture-ul în martie, iar operațiunile comerciale vor începe în ianuarie 2022.

24/7 ASSISTANCE va avea acces direct la o rețea de peste 40.000 de ateliere autorizate în toate țările europene, urmând a se concentra pe extinderea calitativă a infrastructurii în viitor.

Dorim să stabilim standardul cel mai ridicat în ceea ce privește asistența rutieră și gestionarea mobilității vehiculelor comerciale. Numele 24/7 ASSISTANCE reflectă ADN-ul mărcii. Service 24 de ore pe zi, ghișeu unic și la un standard consistent, oriunde se află clienții noștri. De aceea, impulsionăm împreună extinderea calitativă a rețelelor noastre europene, concentrându-ne pe internaționalizare, specializare, tehnologii rezistente în viitor și procese eficiente“, a declarat Dirk Fröhlich, director general ADAC Truckservice.

Jarno Bor, directorul general al Service 24 și responsabil pentru vânzări la 24/7 ASSISTANCE, a subliniat: „Cerințele aduse de noile tehnologii și de ingineria modernă a vehiculelor sunt la fel de puternice ca și cerințele clientului privind soluțiile privind mobilitatea. Nu dorim doar să rămânem competitivi pe acest segment de piață, ci intenționăm să folosim puterea ambele mărci să dezvoltăm în continuare cele mai bune și mai eficiente rețele de servicii pentru toate aspectele mobilității vehiculelor comerciale.“

Articole similare

Ad