Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Servicii cu valoare adăugată prin colaborarea dintre Schwarzmüller și sennder

sennder, liderul pieței europene de soluții digitale pentru expeditori, și Schwarzmüller au încheiat un parteneriat pentru a le oferi un serviciu cu valoare adăugată tuturor transportatorilor polonezi care vor cumpăra o semiremorcă a producătorului austriac: o prelată inscripționată gratuită și un bonus în numerar.

În timp oferta se va extinde în întreaga Europă, în special în est, unde Schwarzmüller este foarte bine poziționat, fiind lider de piață în Ungaria, Cehia, Slovacia, Austria și Elveția, conform declarațiilor conducerii companiei.

Acest parteneriat este benefic pentru ambele firme, care caută permanent să le ofere transportatorilor noi servicii cu valoare adăugată, dar care astfel vor avea și mai multă vizibilitate pe drumurile europene.

sennder și Schwarzmüller au avut și până acum colaborări strânse, semiremorcile producătorului austriac fiind conectate la platforma sennOS, ceea ce le permite expeditorilor vizibilitate mai mare în timp real asupra încărcăturii lor. Iar colaborarea va continua și pe viitor, pentru noi servicii pe care să le ofere împreună.

sennder și-a extins în 2020 cu 35% portofoliul de clienți din Polonia, o țară foarte importantă pentru strategia sa de creștere în Europa, iar de la parteneriatul cu Schwarzmüller se așteaptă să îi aducă și mai multă vizibilitate. Acesta este al treilea parteneriat strategic încheiat de companie în 2021, după cele cu Michelin și Zeitfracht.

sennder s-a înființat în 2015 și administrează în prezent 12.500 de camioane din întreaga Europă, având o echipă de 840 de oameni. Soluțiile sale digitale sporesc transparența, eficiența și flexibilitatea transporturilor.

Articole similare

Ad