Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marcopolo lansează noile autocare Generaţia 8

Carosierul brazilian Marcopolo, lider pe piaţa locală cu o cotă de 51,6%, a lansat noua familie de autocare Generaţia 8. La fel ca şi modelele consacrate ale gamei actuale – Viaggio şi Paradiso – noua serie va fi construită tot pe şasiu, la fabrica Marcopolo din Caxias do Sul, fără a fi retrasă din producţie seria actuală (G7).

Design-ul Generaţiei 8 este modern, inspirat de linii fluide, care sugerează viteza şi luminozitatea. În plus, aerodinamica a fost îmbunătăţită cu 11%, ceea ce contribuie la optimizarea consumului de carburant (coeficient aerodinamic de 0,379). Interiorul a fost proiectat pentru a spori confortul pasagerilor; a fost introdus sistemul de iluminare LED în standard, iar uşile au fost reproiectate, pentru a facilita accesul la bord. De asemenea, în cazul modelului etajat, scările interioare sunt mai late, iar noile scaune oferă mai mult spaţiu pentru picioare, dar şi un plus de confort, graţie compoziţiei de spumă din pernă şi spătar şi a creşterii unghiului de reclinare.

Toate autocarele Generaţiei 8 – inclusiv modelul etajat Paradiso 1800 – îndeplinesc standardul R66.02 privind răsturnarea, chiar dacă acesta nu este încă obligatoriu în Brazilia.

Articole similare

Ad