Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Asociația logisticienilor britanici: Planul Guvernului UK nu va rezolva criza șoferilor până în 2022

Asociația britanică pentru transportul de marfă Logistics UK salută inițiativa Guvernului britanic pentru a sprijini redresarea sectorului logistic și combaterea deficitului de șoferi, însă crede că planul nu va rezolva criza pe termen scurt și nici nu răspunde altor nevoi urgente cu care se confruntă sectorul.

În opinia Logistics UK, planul nu îndeplinește promisiunile critice făcute industriei cu peste trei ani în urmă cu privire la necesitatea de a crește facilitățile de parcare sigure pentru șoferii din rețeaua rutieră internă. „Lipsa locurilor de parcare nocturne disponibile continuă să fie un impediment imens pentru a atrage mai mulți oameni să se alăture industriei și avem nevoie de guvern să se angajeze mult mai clar în a livra cele 1.500 de locuri de parcare pe care le-a promis în 2018. Fără locațiile sigure în care șoferii să-și poată lua pauza de odihnă obligatorie va fi imposibil să diversificăm forța de muncă și să atragem noi angajați în sector. ”, a declarat Elizabeth de Jong, director de politici în cadrul Logistics UK.

Anunțul include un angajament al miniștrilor de a lucra cu liderii din industrie pentru a atrage noi șoferi, pentru a simplifica formarea lor și a încuraja oamenii să rămână în sector. Dar oficialul asociației a spus că planul are nevoie de ținte și calendare concrete pentru a ajuta industria să recruteze mai mulți factori.

Articole similare

Ad