Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich automatizează noul centru logistic Wacker Neuson

Cu o ceremonie simbolică, Stefan Pfetsch, director general al Wacker Neuson Produktion GmbH & Co. KG, a inițiat începutul oficial al construcției unui centru de logistică industrială de 10.000 m2. Centrul de logistică include un depozit automat cu depozit înalt, o zonă de depozitare manuală cu stații de preluare automate și un lift pentru depozitarea pieselor mici, pe care furnizorul de intralogistică Jungheinrich le furnizează dintr-o singură sursă. 

„Sistemul general este conceput pentru un randament mai mare, o viteză mai ridicată și o securitate sporită în fluxul de materiale, acesta fiind răspunsul Jungheinrich la nevoia lui Wacker Neuson de intralogistică modernă și eficientă”, spune Tobias Harzer, șeful Centrului de distribuție Jungheinrich Sud.

Inima noului sistem Jungheinrich este un depozit cu o lungime de 54 m. Paletii pot fi depozitati până la 24,5 m înălțime în hala construita. Echipamentele Jungheinrich sunt proiectate pentru a asigura stocarea și recuperarea de mare viteză non-stop. Preluarea și aprovizionarea comenzilor au loc la stații de lucru ergonomice, cu echipamente de manipulare. WMS-ul Jungheinrich este utilizat pentru a controla toate zonele de depozitare. Finalizarea și punerea în funcțiune a fabricii este planificată pentru vara anului 2022. 

Articole similare

Ad